kEtogén blog

Egyél zsírt, hogy zsírt veszíts!

2016. már 15.

Lőre, lőre, előre

írta: kEtoJózsi
Lőre, lőre, előre

Szóval ma gyors összeszedem mik történtek a hatodik, hetedik héten, aztán okoskodok tovább mindenféle jóságról, ahogy szoktam. Kicsit lesz szó a ketózis észleléséről, egy érdekes mozgásformáról, ilyesmikről.

...

Tovább Szólj hozzá

edzés diéta recept lovag fehérje picsogás vívás krónika halva ketogén ars ensis

2016. feb 22.

Az első hét, avagy apatikus zsírégetés

írta: kEtoJózsi
Az első hét, avagy apatikus zsírégetés

Emberek, nem mondom, kurva nehéz volt. Az első hétre jutott mindenből elég bőven. Kezdődött azzal a hét, hogy a túra után viszonylag álmosan indult a hét. Az nagyon sokat segített a helyzeten, hogy elindult a céges irodai masszázs az új masszőrrel, aki valami elképesztően jól masszíroz ahhoz képest, hogy csak egy széken ülünk, és 15 perc van az egész történetre. Szóval hétfő reggel, még otthon, reggelizzünk meg. Szóval az van, hogy szégyen, de nem tudtam megenni két szerencsétlen tojást két szelet fonnyadt baconnel, meg némi salátával. Egyszerűen nem voltam éhes. Ez a jelenség nagyjából végig kísérte az egész hetemet, nem volt szinte semmi normál éhségérzet. Volt viszont egészen más.

...

Tovább Szólj hozzá

edzés kóla diéta víz gyúrás krónika ketózis píszí ketogén

2016. feb 15.

Vigyázz, kész, rajt - belecsúsztam a ketózisba

írta: kEtoJózsi
Vigyázz, kész, rajt - belecsúsztam a ketózisba

Mint ígértem, a blog arról fog szólni, hogy én miképpen éltem meg a ketogén diétára való átállást, mit hogyan csináltam, ma mit csinálnék másképp. Az előzőhöz hasonló összefoglaló posztok nem nagyon lesznek most egy darabig. Lesznek viszont hatásvadász, mindenféle fogyással, diétával, és ennek az egésznek a lélektanával foglalkozó posztok. Főként, hogy én hogyan éltem meg egy két tipikus diétázós élethelyzetet. Ezek lesznek mostantól csütörtökön. Ma azonban hétfő van, márpedig hétfőnként mindig egy hetet fogunk haladni a történetben, és az arra a hétre jellemző történéseket fogom összefoglalni. Lássunk is hozzá!

Tanulni, tanulni és tanulni!

mtiwnja4njmzodgyntewodyw.jpgSzóval mint már korábban is írtam rengeteg cikket elolvastam a ketogén ...

Tovább Szólj hozzá

2016. feb 11.

A ketózis, avagy zsírégetés mesterfokon

írta: kEtoJózsi
A ketózis, avagy zsírégetés mesterfokon

Elérkeztünk tehát idáig, akik még mindig velem vannak, most megkapják megérdemelt jutalmukat, hogy eddig kitartottak, akik pedig most csatlakoznak azok itt és itt felvehetik a történet fonalát. Miről lesz szó ebben a posztban? Konkrétan diétánk alapját, a ketózis nevű élettani folyamatot fogjuk megismerni. Előrebocsájtom, nem vagyok orvos, sem biológus, így elképzelhető, hogy szakmaiatlan leszek, pongyolán fogalmazok vagy simán csak égbekiáltó faszságokból formálok bithalmazokat. Sok forrásból szedtem össze az itt olvasható következtetéseket, számomra logikus, ti meg majd eldöntitek mennyire befogadható számotokra. Egy biztos, a dolgok ennél sokkal bonyolultabbak, mint ahogy leírom, akit érdekel majd elolvassa a linkelt forrásokat, én ...

Tovább Szólj hozzá

2016. feb 08.

Intro 2. - Diéták

írta: kEtoJózsi
Intro 2. - Diéták

Szóval legutóbb ott hagytuk abba, hogy megszületett bennem az elhatározás, valamit változtatni kell. Sajnos azonban ott álltam eszköz nélkül, nem tudtam igazán merre induljak. Ugye aktívan éltek még bennem a korai 90-es évekből ránk maradt diétás okosságok, mely szerint hasazni kell, az majd leégeti zsírt a hasról, meg este 6 után ne együnk, meg amúgy se együnk, meg egyéb ilyen kiváló okosságok.

...

Tovább Szólj hozzá

intro diéta bringa gyúrás fehérje

2016. feb 04.

Intro 1. - Pár szó rólam

írta: kEtoJózsi
Intro 1. - Pár szó rólam

Sziasztok!

Az én nevem Józsi, 28 éves informatikus srác vagyok. Nagyjából egy hónapja ketogén étrendet követek. Ebben a blogban fogom nyomon követni hétről hétre a ketogén életmóddal kapcsolatos tapasztalataimat. Az a terv, hogy hetente nagyjából egy, legfeljebb két posztban bemutassam ennek a különleges, mégis tök természetes étrendnek a rám gyakorolt hatását. Az internet tele van mindenféle ketózissal kapcsolatos cikkel, okossággal, ezért nem célom kézikönyvet írni. Ha valaki az írásaim nyomán esetleg úgy döntene, hogy belevág ebbe a csodálatos utazásba, akkor nyomatékosan kérem, hogy olvassa el az általam megadott forrásokat, hogy mindennel képbe kerüljön. És természetesen felelősséget csak magamért vállalok. :) 

...

Tovább Szólj hozzá

intro píszí

süti beállítások módosítása